Upload limiet aanpassen php.ini

Je kunt je limiet(en) zelf instellen via DirectAdmin. Hieronder leggen we uit hoe je dit kunt doen.

Deze instelling heeft betrekking op alle onderstaande php.ini-instellingen.

Ga eerst naar DirectAdmin (je controlepaneel "jedomeinnaam.nl:2222"). Je hebt deze inloggegevens van ons ontvangen bij het aanmaken van je hostingpakket. Je kunt ook via het klantenpaneel inloggen op DirectAdmin.

Eenmaal ingelogd, navigeer naar "Select PHP Version" onder "Advanced Features" (Geavanceerd).

Vervolgens zie je bovenaan de knop "Options". Klik hier nu op.

Vervolgens zoek je naar de gewenste PHP-instelling en klik je naast de instelling op de waarde. Selecteer of stel je gewenste waarde in en klik op Opslaan (Save). Na enkele minuten wordt je nieuwe instelling geactiveerd.