Nieuwe diensten toegevoegd

Voor alle klanten en resellers hebben we nu ook een HTML Website Builder beschikbaar gemaakt. De HTML Website Builder is een simpel systeem waarmee u uw eigen website kunt ontwerpen en aanpassen. Zeer geschikt wanneer u snel, eenvoudig en zonder kennis van programmeren een site wilt maken om uw doelgroep te benaderen.

Om de HTML Website Builder te gebruiken gaat u naar uw DirectAdmin omgeving en klikt op Website Builder. De DirectAdmin gegevens heeft u ontvangen bij het aanmaken van uw hostingpakket. Dit is de mail "Gegevens van uw webhostingspakket"

Test het zelf op via deze link en zie hoe eenvoudig de Website Builder werkt.

Backup en restore:
In DirectAdmin (uw controlepaneel) heeft u een link naar "Download en restore Backups" Als u daarop klikt krijgt u een nieuw inlogvenster waar u kunt inloggen met uw DirectAdmin gegevens. Daar ziet u uw back-ups welke u kunt restoren. Alle backups worden alle dagen in de nacht gemaakt en 30 dagen voor u bewaard.

De DirectAdmin gegevens heeft u ontvangen bij het aanmaken van uw hostingpakket. Dit is de mail "Gegevens van uw webhostingspakket"

SSL en gratis certificaten (voor https):
SSL bieden wij u gratis aan. Ook een certificaat kunt u gratis installeren via "Let's Encrypt". Dit kunt u vinden onder "SSL certificaten" (SSL Certificates) in DirectAdmin. Mocht SSL niet zichtbaar zijn in uw DirectAdmin dan kunt u ons vragen deze te activeren. Deze kan uitstaan i.v.m. het migreren van de oude servers naar de nieuwe waarop SSL aan dient te staan. Als u een Basis hosting heeft kunt u deze door ons laten upgraden naar een (minimaal) start pakket. In de basispakketten is SSL namelijk niet beschikbaar.

De DirectAdmin gegevens heeft u ontvangen bij het aanmaken van uw hostingpakket. Dit is de mail "Gegevens van uw webhostingspakket"