Anonimiseren AVG

Bij ons kun je jouw gegevens laten anonimiseren wanneer je geen diensten meer hebt lopen bij ons. Als je wel diensten bij ons hebt lopen zijn wij verplicht je gegevens te bewaren voor de belastingdienst en natuurlijk voor de facturatie van de verlengingen lopende diensten.

Let op! Als je nog een tegoed hebt staan in je online tegoed dan komt deze te vervallen zodra je anonimiseren AVG aanvraagt. De aanvraag zal dan ook handmatig verwerkt worden zodat wij je hiervan vooraf op de hoogte kunnen stellen.

Uiteraard gaan wij veilig met je gegevens om en alles is ook goed versleuteld. Wij werken dan ook met een strenge privacybeleid welke voor geen enkel persoon of bedrijf, behalve je zelf en/ of een medewerker welke uitsluitend jouw toestemming in onze, en onder strenge toezicht, administratie mag kijken. Dit zijn geautoriseerde medewerkers met kennis van zaken en onze privacy policy.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.