Goedkope hosting

Goedkope hosting

Op shared hosting servers voor slechts € 15,- per jaar
 
Dit overzicht is geschreven op basis van onze goedkoopste hosting oplossing. Klik hier voor een totaal overzicht.

Goedkope hosting inclusief domeinnaam & 100% up-time garantie

Goedkope hosting op onze shared hosting linux servers is ideaal voor particulieren en ondernemingen die uitstekende kwaliteit wenst voor een laag tarief. Binnen 2 uur kunt u bij Wned gegarandeerd aan de slag. In veel gevallen kunt u al binnen een aantal minuten gebruikmaken van bestelde hosting, e-mail en domeinnamen. Uw eigen domeinnaam, e-mail en uw website hosten kan al voor slechts € 25,- per jaar.

We streven er naar de beste kwaliteit te leveren voor de allerlaagste prijs. Geen addertjes onder het gras, geen valkuilen en geen lokkertjes waarmee we u binnenlokken. Eerlijke hosting voor een eerlijke prijs.

Voor € 25,- krijgt u een volledig hosting pakket met een .nl, .be, .org, .net, of .info domeinnaam, onbeperkt aantal e-mailadressen en ruimschoots voldoende schijfruimte voor uw website(es) op een stabiele hostingserver.

Al meer dan 10 jaar verzorgt Wned de hosting voor meer dan 30.000 zeer tevreden klanten. Standaard zijn al onze hostingpakketten voorzien van vele extra’s zoals webmail, anti spam assist, anti virus, een control panel, dns beheer en een 100% up-time garantie).

Al onze shared hosting servers zijn voorzien van de laatste software updates en zijn voorzien van de meest betrouwbare hardware (Wned gebruikt voor haar shared hosting serverpark kwaliteitsservers van HP).

U heeft al een domeinnaam en een website Wanneer u al een domeinnaam en/of een website heeft dan kunt u deze gemakkelijk verhuizen naar Wned. Via onze online bestelprocedure kunt u uw domeinnaam en hosting gemakkelijk verhuizen naar Wned. Tijdens de verhuizing kunt u uw website al op onze servers plaatsen waardoor uw website tijdens de verhuizing niet “uit de lucht is”. Preview is helaas niet mogelijk.

100% up-time garantie
Alle shared hosting oplossingen van Wned worden gehost op betrouwbare HP servers die geplaatst zijn in de datacentra in Alphen aan den Rijn. De beschikbaarheid van onze dienstverlening is voor u en ons van levensbelang. Daarom ook proberen wij zoveel mogelijk veiligheid en betrouwbaarheid in te bouwen in ons netwerk en serverpark. De meest kritieke onderdelen zoals mail en web zijn zoveel mogelijk ondergebracht op mail- en webcluster omgevingen. Hierdoor kunnen wij u een hoge up-time van uw website en e-mail garanderen.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.