Extra domeinnaam toevoegen in DirectAdmin

Volg onderstaande stappen om een extra domein toe te voegen en te hosten in DirectAdmin:

1. Log in op uw DirectAdmin gebruikersaccount.
  2. Klik op de link "Domain setup" vanuit uw account.
  3. Om een nieuw domein in te stellen, klikt u op "Add Another Domain".
  4. Voer uw domeinnaam in (let op: gebruik geen hoofdletters, www, http:// in de domeinnaam).
  5. Geef vervolgens de volgende functie-details op:
    • Bandbreedtelimiet: (geef hier het gewenste maximaal dataverkeer op per maand).
    • Limiet schijfruimte: (geef hier het gewenste maximaal schijfruimte op).
    • Secure SSL: (Selecteer dit als u SSL-ondersteuning nodig heeft, anders laat u dit vakje uitgeschakeld).
    • CGI-toegang: (Selecteer dit als u CGI-ondersteuning nodig heeft, anders laat u dit vakje uitgeschakeld).
    • PHP-toegang: (Selecteer dit als u PHP-ondersteuning nodig heeft, anders laat u dit vakje uitgeschakeld).
  6. Klik op de knop "Create" om het domein op uw server in te stellen.

De dns verwerking duurt 1 tot 4 uren waarna je domeinnaam werkt.