Uw abonnement (en) opzeggen/ verhuiscode opvragen

Je kunt je abonnement opzeggen met een opzegtermijn van minimaal 1 maand voor de einddatum van het contract.

Let op! Bij ons bieden we al hosting vanaf €0,30 per maand. Ben je geïnteresseerd in onze voordelige pakketten? Stuur ons dan een bericht.

Verplichting voor alle hostingproviders! Een provider is verplicht om binnen 5 werkdagen na het aanvragen van de verhuiscode deze aan de houder over te dragen. Sommige verhuiscodes hebben een beperkte geldigheid. Lees meer over de beperkte geldigheid.

Binnen 5 minuten: Een verhuiscode wordt binnen 5 minuten opgevraagd/genereren en altijd naar de rechtmatige houder verzonden. We zullen deze ook nooit naar derden versturen, zelfs niet op verzoek van de klant.

Informatie: Een verhuiscode wordt ook wel een EPP of token genoemd.

Opzeggen: Omdat alle gegevens persoonlijk en afgeschermd zijn, kun je je abonnement(en) alleen opzeggen via https://www.wned.nl/klanten. Via het klantenpaneel verifieer je je persoonlijke (gecodeerde) toegang om misbruik van persoonlijke gegevens te voorkomen. Misbruik en het kapen van domeinen/diensten is dan ook niet mogelijk. Opzeggingen per e-mail worden niet geverifieerd en zullen niet in behandeling worden genomen.

Als je je inloggegevens bent vergeten, kun je via de volgende link je wachtwoord resetten: https://www.wned.nl/klantenpaneel/inloggen/wachtwoord-vergeten

Je gebruikersnaam staat in alle factuurmails, die beginnen met "DB". Het e-mailadres dat je hierbij gebruikt, is het adres waarop je de facturen ontvangt.

Hoe opzeggen: "Let op!! Je kunt alle diensten afzonderlijk opzeggen. Heb je meer diensten die je wilt opzeggen? Herhaal dan de onderstaande stappen voor de volgende diensten die je wilt opzeggen."

Zodra je bent ingelogd op https://wned.nl/klanten, klik je bovenaan op "Diensten" en vervolgens op de betreffende dienst, bijvoorbeeld "Domeinnaam of Hostingaccounts". Aan de linkerzijde zie je je dienst staan, die je selecteert. Rechts bovenaan zie je "Dienst opzeggen" staan. Vul eventueel de reden in, die we overigens zeer waarderen, en je klantenlogin om de opzegging nogmaals te bevestigen. Je opzegging is definitief nadat je op de rode knop "Opzeggen" hebt geklikt.

Je ontvangt binnen 5 minuten een bevestiging van al je opzeggingen in je mailbox. Een domeinnaam token/verhuiscode, EPP, wordt automatisch gegenereerd en meegestuurd in de opzegbevestiging.

Kunnen we je nog ergens anders mee helpen? Het kan zijn dat je wilt verhuizen. In dat geval horen we graag of we verbeterpunten voor je kunnen uitvoeren.

Financieel niet haalbaar? Het kan ook zijn dat je nog steeds hosting nodig hebt of dat het financieel niet meer haalbaar voor je is om dit te behouden. Ook hierin kunnen we mogelijk iets voor je betekenen. We vragen nooit naar privésituaties of de reden. We helpen je zonder enige twijfel.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.