Uw abonnement (en) opzeggen/ verhuiscode opvragen

Opzeggen is mogelijk met een opzegtermijn van minimaal 1 maand voor einde contractdatum.

Let op! wij hebben al hosting vanaf €0,30 cent per maand. Geïnteresseerd in onze voordelige pakketten? Stuur ons dan een bericht.

Een provider is verplicht om binnen 5 werkdagen na aanvraag van de token, deze over te dragen aan de houder. Sommige verhuistokens hebben een beperkte geldigheid. Lees meer over de beperkte geldigheid.

Omdat alle gegevens persoonlijk en afgeschermd zijn kunt u uw abonnement (en) alleen opzeggen via https://www.wned.nl/klanten. Via het klantenpaneel verifieert u uw persoonlijke (encrypted) toegang waardoor misbruik van persoonlijke gegevens wordt beschermd. Misbruik en domein/ diensten kaping is dan ook niet mogelijk. Per mail is technisch gezien geen verificatie en zullen we dan ook niet in behandeling nemen. 

Mocht u uw login zijn vergeten, dan kunt u via de volgende link uw wachtwoord resetten: https://www.wned.nl/klantenpaneel/inloggen/wachtwoord-vergeten

Uw gebruikersnaam staat in alle factuur mails beginnend met DB. Het e-mailadres welke u hierbij gebruikt is het mailadres waarop u de facturen ontvangt. 

Hoe opzeggen:
"Let op!! Alle diensten kunt u per stuk opzeggen. Heeft u meer diensten op te zeggen? herhaal dan de onderstaande stappen bij de volgende op te zeggen diensten"

Zodra u ingelogd bent op https://wned.nl/klanten klikt u bovenaan op “Diensten” vervolgens de betreffende diens, bijvoorbeeld, "Domeinnaam of Hostingaccounts" Aan de linkerzijde ziet u dan uw dienst staan welke u selecteert. Rechts bovenaan ziet u dan staan, "Dienst opzeggen" U vult daar eventueel de reden in, welke wij overigens erg waarderen, en uw klanten login om de opzegging nog eens te bevestigen. Uw opzegging is definitief nadat u op de rode knop "opzeggen" heeft geklikt. 

U krijgt bij alle opzeggingen binnen 5 minuten een bevestiging in uw mailbox. Een domeinnaam token/ verhuiscode, EPP wordt automatisch gegenereerd en mee verzonden in de opzegbevestiging.

Mogelijk kunnen wij u verder helpen?
Het kan zijn dat u wenst te verhuizen. In dat geval zouden wij graag van u vernemen of wij voor u verbeterpunten kunnen uitvoeren.

Financieel niet haalbaar? 
Ook is het mogelijk dat u wel hosting nodig heeft of dat het voor u niet meer mogelijk is om dit financieel te behouden. Ook hierin kunnen wij mogelijk iets voor u betekenen. Wij vragen u nooit om privé situaties of om de reden. Wij helpen u zonder enige twijfel.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.