Email wachtwoord aanpassen

Je e-mailwachtwoord kun je aanpassen via webmail en via DirectAdmin. Email wachtwoord passen we nooit aan, ook niet op verzoek van- of voor een klant. Een e-mailwachtwoord heb je zelf aangemaakt/ aan laten maken en beheren wij dan ook voor geen enkele klant in verband met privacy. 

Hoe je dit zelf kunt doen lees je hieronder.

Via webmail: je gaat via je browser naar mail.witxl.nl Je logt nu in en gaat vervolgens naar instellingen en dan wachtwoord.

Via DirectAdmin (je-eigen-domeinnaam.nl:2222) Als nodig kunnen we deze gegevens wel resetten en toesturen naar de eigenaar. Ook hier wijken we niet vanaf.

Je logt in met de door Wned aangeleverde email "gegevens van je webhosting pakket" en gaat naar "POP3 / IMAP e-mail accounts (of)  E-mail Accounts" en drukt achter de betreffende mailadres op "aanpassen (of) change" Daar kun je het wachtwoord aanpassen en vervolgens opslaan.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.