Geavanceerde spamfilter bij Wned

Neem afscheid van spam, malware en phishing

Ontdek de geavanceerde filters van SpamExperts. Met deze filterservice loopt je e-mailverkeer via filters waar het van spam gezuiverd wordt. Per domein kunt u een onbeperkt aantal e-mailadressen laten filteren. We leveren je vanaf nu eersteklas e-mailbeveiliging. Daarnaast ontvang je van ons een eigen panel waarmee je alles in eigen hand hebt wanneer gewenst. Standaard staat alles al goed voor je ingericht.

Een inbox zonder spam

Het grootste voordeel van het spamfilter van SpamExperts is dat je iedere dag op een schone inbox kunt rekenen. Geen tientallen spammails tussen belangrijke e-mails. Dit betekent dat je sneller kunt schakelen tussen e-mails en ook niet bang hoeft te zijn voor kwaadaardige e-mails. Kies je bij ons ook voor inkomende spamfilter van SpamExperts. Dan worden namelijk ook alle inkomende e-mails gescand op spam waardoor kwaadaardige e-mails jouw inbox nooit bereiken.

Pas het spamfilter eenvoudig aan

Via het gebruiksvriendelijke controlepaneel van SpamExperts kun je de instellingen van het spamfilter gemakkelijk aanpassen. Wil je bepaalde e-mails alsnog laten bezorgen? Of wil je e-mailadressen aan de white- of blacklist toevoegen? Dan helpt het inventieve controlepaneel je om het spamfilter naar wens in te stellen. Met SpamExperts zorgen we er bij Wned voor dat je elke dag weer kunt rekenen op een overzichtelijke inbox!

De spamfilter kan geactiveerd worden als je mail over de servers van Wned verloopt.

SpamExperts inkomende spamfilter (1 domein) € 45,00 excl. btw per jaar.
“Uniek! We hanteren geen limiet op het aantal mailadressen per domeinnaam”

Geïnteresseerd in de geavanceerde spamfilter? Deze kun je bestellen via wned.nl/klanten (Nieuwe dienst bestellen/ Overige dienst) of stuur een e-mail naar support@wned.nl of via https://support.wned.nl

Wij zorgen voor de juiste instellingen. Je raakt geen mail kwijt en je e-mailverkeer wordt niet onderbroken. Als je een externe mailserver gebruikt zoals een Exchange server, dan kun je deze inkomende spamfilter niet gebruiken. Voor de spamfilter geldt een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.