Geavanceerde spamservice bij Wned

Ontdek onze spamservice via de geavanceerde filters van SpamExperts. Met deze filterservice loopt uw e-mail verkeer via filters waar het van spam gezuiverd wordt. Per domein kunt u een onbeperkt aantal e-mailadressen laten filteren. Wij leveren u vanaf nu eersteklas e-mailbeveiliging.

De spamservice kan geactiveerd worden voor zowel domeinnamen die u bij Wned heeft geregistreerd als voor domeinnamen die u elders heeft geregistreerd.

Geïnteresseerd in de geavanceerde spamfilter? Stuur dan een email naar support@wned.nl of via www.wned.nl/contact

SpamExperts inkomende spamfilter (1 domein) € 30,00 per jaar (incl. BTW)
SpamExperts uitgaande spamfilter (1 domein) € 30,00 per jaar (incl. BTW)
SpamExperts in- uitgaande spamfilter (1 domein) € 50,00 per jaar (incl. BTW)

Indien gewenst zorgen wij voor de juiste instellingen. U raakt geen mail kwijt en uw emailverkeer wordt ook niet onderbroken. Als u een externe mailserver gebruikt zoals een Exchange server, dan is de spamfilter niet van toepassing. Deze spamfilter kan alleen worden gebruikt voor e-mailadressen welke op uw webhostingspakket gebruikt wordt. Voor de spamfilter geldt een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.