Aankondigingen prijsverhogingen domeinnamen

NET/ORG/BIZ/INFO prijsverhogingen
Voor enkele domeinnamen gebruik van een tarief in dollars. In de huidige economische situatie is de wisselkoers instabiel en heeft bijvoorbeeld de euro in de afgelopen zes maanden al meer dan 10% aan waarde verloren t.o.v. de amerikaanse dollar. Omdat dit ook weer invloed heeft op onze inkooptarieven zullen wij per 1 november a.s. ook dollartarieven gaan hanteren voor de andere meest verkochte buitenlandse extensies: .NET/.BIZ/.ORG en .INFO-domeinnamen.

De nieuwe tarieven zijn als volgt: 

Extensie (TLD) Oude prijs Prijs per 1 november 2022 (ex. BTW)
.BIZ € 17,99 € 19,15
.INFO € 16,75 € 17,95
.NET € 15,75 € 16,50
.ORG € 14,99 € 16,50


.COM prijsverhogingen
Onlangs heeft Verisign (de .COM registry) aangekondigd de prijs voor .COM-domeinnamen aankomende jaren te gaan verhogen. Door de scherpe marges die Wned hanteert, zijn wij helaas genoodzaakt deze prijsverhoging ook aan onze klanten en resellers door te berekenen. De prijsverhoging is als volgt:

Extensie (TLD) Oude prijs Prijs per 01 februari 2022 (ex. BTW)
.COM €10,75 €12,99


We volgen de dollarkoers omdat we ook leveren tegen kostprijs. Het kan dus voorkomen dat de getoonde prijs tijdelijk afwijkt van de factuurprijs.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.