Website onderhoudsabonnement

Website onderhoudsabonnement

Het is belangrijk uw website goed te onderhouden. Alleen een website die goed onderhouden wordt, ziet er professioneel uit, functioneert goed en is bovendien honderd procent veilig. Heeft u echter geen tijd om uw website zelf te onderhouden?  Dan kunt u het onderhoud van uw website uitbesteden ons. Ook als u niet weet hoe u uw website moet onderhouden, kunt u een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten. Wij nemen het onderhoud van uw website graag uit handen.

Website en plug-ins update en database onderhoud.

Pakket 1: Maandelijkse onderhoud en wanneer nodig – €7,95 per maand per website (advies)
Pakket 2: Controle en updates 1x per kwartaal – €5,95 per maand per website.

Pakket 1 is ons advies omdat wij algehele controles doen zodat uw website altijd veilig is. Indien nodig zorgen wij voor extra beveiligingen. U bent dus geheel ontzorgd. Ook zorgen wij altijd voor de nieuwste en snelste PHP-versies en optimalisaties.

Wij maken standaard dagelijks een back-up maar telkens 1 extra wanneer we een update starten.

Als u geïnteresseerd bent kunt u een onderhoudscontract bestellen via support@wned.nl Wij maken dan een duidelijke afspraak met u en we houden u ook op de hoogte van alle werkzaamheden.

Alle bovenstaand bedragen zijn exclusief btw. Dit betreft een jaarlijks abonnement.

 

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.