Up- en downgraden webhosting

Bij ons kun je heel simpel en snel up- en downgraden. Zodra je een aanpassing wil gaan doen zie je tijdens en kiezen wat je krijgt en of je website bij een eventuele downgrade wel past. Je kan hier dus niets fout doen.

We passen nooit je abonnementsdatum aan maar berekenen van de datum van up/ downgrade tot einde contractdatum. Zodra je abonnement weer verlengd wordt krijg je dus een volledige factuur van een jaar (of anders overeengekomen) De extra kosten bij een upgrade is dus niet het jaarbedrag maar een aanvulling op je huidige abonnement welke op dat moment nog loopt tot einde contractdatum. Zo betaal je bij ons dus nooit te veel.

Voor een downgrade geldt hetzelfde. Je abonnementsperiode (datum) blijft gelijk. Bij een downgrade krijg je dan een tegoed in je Online tegoed overzicht.

Hoe kan ik mijn hosting up- of downgraden.

Login in op wned.nl en ga naar tab "diensten" Vervolgens klik je op webhosting en drukt daar op je webhostingpakket. Als je er meer hebt klik je op het pakket welke je wilt aanpassen. Je komt dan in het scherm waar je de knop up- of downgrade ziet staan.

Zodra je op de knop "up- of downgrade" hebt gedrukt zie je jouw huidige pakket geselecteerd staan.

Voor upgraden (vergroten ruimte) schuif je naar rechts. Je ziet dan meteen wat je krijgt en wat je extra moet betalen voor de resterende periode zoals uitgelegd.

Wil je downgraden? dan schuif je naar links. Als jouw website te groot is of  je aantal domeinnamen welke je hebt geïnstalleerd op de server is teveel. In dat geval zie je alleen de beschikbare pakketten waarop dit alles wel past. In alle andere gevallen zie je alle pakketten staan en kun je deze ook selecteren. Bij deze optie zie je wat je tegoed krijgt en deze wordt dan toegevoegd aan je Online tegoed.

Zodra je een keuze hebt gemaakt druk je op de upgraden of downgraden knop. Zodra je dit gedaan hebt wordt je webhostingruimte meteen aangepast naar het pakket van jou keuze. Factureren doen wij later bij onze huidige klanten en wordt vanzelf naar je mailadres verzonden en komt in je facturenoverzicht te staan op onze website. Uiteraard kun je hier ook de factuur digitaal voldoen.