Hoe voeg ik een gebruiker toe aan mijn reseller hosting pakket?

Als je een reseller hosting pakket hebt dien je hiervoor ook webhosting pakketten in aan te maken. Hoe je deze pakketten aanmaakt leggen we je hieronder uit.

** Zorg er voor dat je Reseller Level hebt geselecteerd. User level is een eigen omgeving voor b.v. je eigen websites **

Reseller Level DirectAdmin

Om een pakket aan het reseller hosting pakket toe te voegen dien in te loggen op DirectAdmin met de gegevens welke je van ons hebt ontvangen bij het aanschaffen van een resellerpakket.

1: Zodra je bent ingelogd klik je onder "Account Management" op "Manage User Packages".

2: Zodra je dit gedaan hebt klik je op "Add package".

3: Je komt hierna op de pagina terecht waar je het pakket kunt samenstellen. Je bepaalt hoeveel opslagruimte en dataverkeer gebruikers met dit pakket krijgen en geeft het pakket een naam. Zodra je klaar bent klik je op "Save" om het pakket op te slaan. Als je standaard pakketten, dus een vaste verdienmodel wil maken, maak je meteen meerdere pakketten aan en noteer je voor je zelf vaste prijzen voor je eigen klanten. Je kan dan bij het aanmaken van een klant het afgesproken pakket meteen selecteren waarna deze ook meteen klaar staat voor je klant. Je hoeft dus niet voor elke klant telkens een nieuw pakket aan te maken wat ook weer onoverzichtelijk kan worden.

Zodra je op "Save" is het pakket klaar voor gebruik. Je klant krijgt een mail met de login gegevens waarmee je klant op zijn eigen account kan inloggen en niet bij alle andere klanten kan kijken.