Betaalmogelijkheden

Klanten met een factuur van 100 euro of meer hebben de mogelijkheid om te kiezen voor in3 (betaling in 3 termijnen zonder rente en BKR). Daarnaast bieden wij ook Billink achteraf betalen aan als een van onze betaalmogelijkheden, zonder minimumbedrag vereist.

De standaard betaalopties, waaronder iDEAL, PayPal, automatische incasso, en andere, blijven eveneens beschikbaar.

Over onze betaalmogelijkheden

  • alle standaard en bekende betaalmogelijkheden die wij altijd al gebruikten zijn uiteraard gebleven en veranderd ook niets. Nieuw is in3 en Billink achteraf betalen. 
  • in3 is voor als je een factuur hebt van 100 euro of meer en je wilt deze in termijnen voldoen. Je hebt je betaalverplichting aan Wned dan voldaan en je regelt het verder met in3 Lees hier meer hoe in3 werkt.
  • Billink achteraf betalen. Is je betaaltermijn verstreken en je hebt extra tijd nodig? Betaal dan met Billing achteraf betalen. Je hebt je betaalverplichting aan Wned dan voldaan en de achteraf verrekening gaat dan verder via Billink. Lees hier meer hoe Billing achteraf betalen werkt.

 

Artikel details

Artikel ID:
192
Categorie:
Beoordeling :

Gerelateerde artikelen

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.