Anonimisering volgens de AVG

Anonimisering volgens de AVG: Bescherming van jouw privacy

Bij ons heb je de mogelijkheid om jouw persoonsgegevens te laten anonimiseren wanneer je geen actieve diensten meer bij ons afneemt. Het is echter belangrijk om te weten dat indien je nog diensten bij ons hebt lopen, wij wettelijk verplicht zijn om jouw gegevens te bewaren voor belastingdoeleinden en voor de facturatie van eventuele verlengingen van lopende diensten.

Wij hechten grote waarde aan de veiligheid van jouw gegevens en hanteren strikte maatregelen om jouw privacy te waarborgen. Al jouw gegevens worden veilig versleuteld opgeslagen. Bovendien werken wij met een streng privacybeleid dat ervoor zorgt dat jouw gegevens alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde medewerkers, die onder strenge supervisie vallen. Deze medewerkers hebben aantoonbare expertise en zijn bekend met onze privacyrichtlijnen.

Ons privacybeleid is ontworpen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig en vertrouwelijk worden behandeld. Wij nemen alle nodige maatregelen om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot jouw persoonlijke informatie. Wij respecteren jouw privacy en zorgen ervoor dat jouw gegevens niet worden gedeeld met derden, tenzij jij hiervoor uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven.

Indien je besluit om jouw gegevens te laten anonimiseren, zullen wij ervoor zorgen dat alle informatie die naar jou als individu leidt, zoals jouw naam, adres en contactgegevens, wordt verwijderd of gewijzigd, zodat deze niet langer herleidbaar zijn tot jou.

Wij willen benadrukken dat wij de bescherming van jouw privacy serieus nemen en volledig voldoen aan de eisen van de AVG. Wij begrijpen het belang van transparantie en willen ervoor zorgen dat je volledig op de hoogte bent van hoe wij met jouw gegevens omgaan en wat jouw rechten zijn volgens de privacywetgeving.

Mocht je vragen hebben over ons privacybeleid, het anonimiseren van jouw gegevens of andere privacygerelateerde zaken, dan staan onze geautoriseerde medewerkers klaar om je te helpen. Wij streven ernaar om open en duidelijk te communiceren over ons privacybeleid, zodat je met vertrouwen gebruik kunt maken van onze diensten, wetende dat jouw privacy gewaarborgd is.

Het is onze prioriteit om jouw persoonsgegevens veilig en vertrouwelijk te behandelen. Wij zullen jouw gegevens nooit misbruiken of zonder jouw toestemming met anderen delen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw privacy bij ons in goede handen is.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.