.BE domeinnaamhouder (WHOIS) aanpassen

Een .BE domeinnaamhouder (WHOIS) pas je aan in het klantenpaneel. Deze aanpassing is binnen 30 minuten verwerkt. De status van de aanpassing kun je zien op https://www.dnsbelgium.be

De kosten van het aanpassen van een .BE domeinnaamhouder zijn gelijk aan de reguliere kosten van een verlenging zoals op onze website weergegeven. 

Waarom deze kosten?
In tegenstelling tot alle andere extensies rekent DNS Belgium extra kosten voor het aanpassen van een domeinnaamhouder (WHOIS). Daarom is het dus belangrijk dat je direct de juiste houder invult bij de registratie. Wil je de domeinnaamhouder achteraf aanpassen, dan krijg je een extra jaar domeinnaamregistratie na elke aanpassing van de WHOIS. Dit betekent dus dat je wel de extra kosten betaalt, maar dat je daarvoor een extra jaar registratie terugkrijgt. Je betaalt dan in feite een extra jaar vooruit. 

Voorbeeld:
Je registreert op 01-01-2024 een .BE domeinnaam, dan loopt je abonnement tot en met 31-12-2024. Als je in deze periode een WHOIS aanpassing doet, betaal je dus de kosten voor een jaar domeinnaamregistratie. Stel, je past de WHOIS op 01-06-2024 aan, dan betaal je daarvoor weliswaar de kosten van een jaar domeinnaamregistratie, maar loopt je abonnement ook meteen door tot 31-12-2025. Doe je dit in de gehele periode nogmaals? Dan loopt je abonnement weer een extra jaar door. Let wel op dat je deze extra kosten niet terug kunt vragen als je besluit je domeinnaam eerder op te zeggen.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.