Fout bij genereren van een SSL certificaat - NIST/SECH curve - 4094-bit

Vanaf begin juni 2020 heeft DirectAdmin veel nieuwe updates uitgebracht en ook veel opties toegevoegd. 1 daarvan is een zeer uitgebreid SSL-systeem samen met Let's Encrypt. Echter staat door de update SSL van Let's Encrypt standaard "Key Size (bits)" op "NIST/SECH curve over 348 bit prime field" Dit is wel een werkende type SSL maar dan voor specialistisch werk. DirectAdmin gaat dit probleem nog oplossen. Standaard moet "Key SizeĀ (bits)" op "4094-bit" staan. Wanneer DirectAdmin dit opgelost heeft is niet bekend. Het kan natuurlijk ook zijn dat dit al opgelost is wanneer u dit leest.

NIST/SECH curve over 348 bit prime field

Om uw SSL werkend te krijgen en welke ook standaard is moet u "Key SizeĀ (bits)" op "4094-bit" zetten. Als u dit gedaan heeft kunt u uw SSL genereren.

Let's Encrypt 4094-bit default