GeoIP inschakelen en gebruiken

Om GeoIP te gebruiken moet u wel zelf een GeoIP-DB aangeven in het gebruikte script. Zie uitleg op: https://www.php.net/manual/en/book.geoip.php  

GeoIP inschakelen doet u in PHP.ini via "Select PHP version" in DirectAdmin. 

GeoIP aanzetten

Zoek vervolgens GeoIP op in de lijst en schakel deze in door een vinkje aan te zetten aan de linkerzijde van GeoIP.

GeoIP aanzetten


Artikel details

Artikel ID:
105
Categorie:
Beoordeling :

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.