Afgerond 18:31u

Aankomende week en vanaf vandaag (01-december-2020) krijgen alle servers een restart in verband met verdubbeling van de gehele geheugen. Hierdoor gaan de servers en websites sneller draaien. Hiermee wordt de MySQL ook voorzien van meer geheugen. Hoe lang een reboot duurt is niet geheel bekend maar we spreken over enkele minuten tot maximaal 30 minuten.

In verband met corona mogen wij in de avond en nacht geen nevenactiviteiten uitvoeren. Enkel bij storingen welke opgelost kunnen worden ter plaatsen is toegankelijk. Om deze reden moeten wij de geheugens helaas overdag verwisselen.

Alles over lopende/ opgeloste storingen en server informatie kunt u lezen op deze pagina.

DSSEC is nu 100% gereed voor klaar voor gebruik. Stuur ons een mail om DNSSEC te laten activeren. Op termijn gaan we alle domeinnamen standaard voorzien van DNSSEC.

Nieuwe vaste tarieven voor nieuwe en bestaande klanten.
  • .NL    € 3.75 (nieuw en verlengen)    per jaar
  • .BE    € 5.75 (nieuw en verlengen)    per jaar
  • .EU    € 5.75 (nieuw en verlengen)    per jaar
  • .COM    € 8.75 (nieuw en verlengen)    per jaar

Onze volledige prijslijst kun u hier lezen

WhatsApp contact met Wned

Fout bij genereren van een SSL certificaat - NIST/SECH curve - 4094-bit

Oplossing

Vanaf begin juni 2020 heeft DirectAdmin veel nieuwe updates uitgebracht en ook veel opties toegevoegd. 1 daarvan is een zeer uitgebreid SSL-systeem samen met Let's Encrypt. Echter staat door de update SSL van Let's Encrypt standaard "Key Size (bits)" op "NIST/SECH curve over 348 bit prime field" Dit is wel een werkende type SSL maar dan voor specialistisch werk. DirectAdmin gaat dit probleem nog oplossen. Standaard moet "Key Size (bits)" op "4094-bit" staan. Wanneer DirectAdmin dit opgelost heeft is niet bekend. Het kan natuurlijk ook zijn dat dit al opgelost is wanneer u dit leest.

NIST/SECH curve over 348 bit prime field

Om uw SSL werkend te krijgen en welke ook standaard is moet u "Key Size (bits)" op "4094-bit" zetten. Als u dit gedaan heeft kunt u uw SSL genereren.

Let's Encrypt 4094-bit default

Artikel details

Artikel ID: 113

Categorie: Technisch