Een extra e-mail account toevoegen aan Gmail

Met Gmail kan je ook berichten vanuit een ander e-mailadres berichten versturen en ontvangen. Met deze functie van Gmail kan je meerdere e-mailaccounts beheren vanuit je Gmail omgeving. Volg onderstaande stappen om een extra account aan Gmail toe te voegen.

1. Ga naar Gmail en log in met je gegevens.
  2. In de rechterbovenhoek klik je op het tandwielpictogram en klik daarna op Instellingen.
  3. Klik op het tabblad Accounts.
  4. Klik onder Mail van andere accounts op Je eigen POP3-mailaccount toevoegen.
    Let op! Gmail werkt met een POP3 verbinding. Als je wilt dat de email ook bij ons op de mailserver blijft staan, dien je een kopie op de server achter te laten.
  5. Geef in het veld E-mailadres je alternatieve e-mailadres op en klik op Volgende stap.
  6. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  7. Controleer of je de juiste POP-server ingesteld hebt en selecteer het juiste poort nummer (meer informatie)
  8. Klik nu op Account toevoegen.
  9. Open nu je andere account en klik op de link in het bericht dat Google heeft gestuurd of geef de beveiligingscode op in het gedeelte Accounts van je Gmail instellingen.