admin-ajax.php server load.

Het bestand public_html/wp-admin/admin-ajax.php geeft veel problemen op de servers in het algemeen en is ook schadelijk voor uw website/ mede gebruikers.

Hieronder ziet u wat u kunt aanpassen om problemen te voorkomen. Denk hierbij aan schorsing van uw website.

1. Ga naar de map, wp-admin (voorbeeld) public_html/wp-admin/

2. Open admin-ajax.php file waarin u het onderstaande uitvoert.
(maak eerst een backup van uw admin-ajax.php bestand)

Huidige code :

define( ‘DOING_AJAX’, true );
define( ‘WP_ADMIN’, true );

/** Load WordPress Bootstrap */
require_once( dirname( dirname( __FILE__ ) ) . ‘/wp-load.php’ );  // You need change this line place only

/** Allow for cross-domain requests (from the frontend). */
send_origin_headers();

// Require an action parameter
if ( empty( $_REQUEST['action'] ) )
die( ’0′ );

/** Load WordPress Administration APIs */
require_once( ABSPATH . ‘wp-admin/includes/admin.php’ );

Vervangen met :

define( ‘DOING_AJAX’, true );
define( ‘WP_ADMIN’, true );

/** Load WordPress Bootstrap */
// require_once( dirname( dirname( __FILE__ ) ) . ‘/wp-load.php’ );

/** Allow for cross-domain requests (from the frontend). */
send_origin_headers();

// Require an action parameter
if ( empty( $_REQUEST['action'] ) )
die( ’0′ );

/** Load WordPress Bootstrap */
require_once( dirname( dirname( __FILE__ ) ) . ‘/wp-load.php’ ); // This is correct position

/** Load WordPress Administration APIs */
require_once( ABSPATH . ‘wp-admin/includes/admin.php’ );

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.