Pas op! Spookfacturen in omloop over Domeinnamen

Waarschuwing voor Valse Facturen: Bescherm jezelf tegen Fraude

Het is helaas gebleken dat er momenteel valse facturen in omloop zijn die beweren afkomstig te zijn van Wned, onze betrouwbare hostingdienst. We begrijpen hoe verontrustend dit kan zijn en willen onze gewaardeerde klanten op de hoogte stellen van enkele belangrijke maatregelen die genomen moeten worden om jezelf te beschermen tegen deze frauduleuze activiteiten.

Bij Wned hechten we veel waarde aan transparantie en de veiligheid van onze klanten. Daarom willen we benadrukken dat al onze officiële facturen en communicatie enkele specifieke kenmerken hebben die je kunt gebruiken om de authenticiteit te verifiëren:

  1. Logo en Afzender: Onze officiële facturen bevatten altijd ons bedrijfslogo en worden verstuurd vanaf het e-mailadres support@wned.nl. We zullen nooit een ander e-mailadres gebruiken voor het verzenden van facturen.

  2. Klantnummer: Jouw factuur bevat jouw unieke klantnummer, dat specifiek aan jou is toegewezen. Dit nummer dient als een duidelijk kenmerk van je account en wordt altijd vermeld op onze facturen.

  3. Betalingsinformatie: We voorzien je van onze betalingsgegevens, inclusief ons kantooradres, naam, en rekeningnummer, zodat je altijd weet waar je betalingen naartoe moeten worden gestuurd. Onze eigen rekeningnummers zijn (en wijken hier ook nooit vanaf)

    • Nederland - Rabobank: NL07 RABO 0301 7494 69 - BIC: RABONL2U
    • Nederland - ING: NL50 INGB 0675 1322 15 - BIC: INGBNL2A
    • België -  KBC-Bank: BE91 7380 3358 6876 - BIC: KREDBEBB

  4. Domeinnaamdreigementen: Het is belangrijk op te merken dat Wned nooit dreigementen zal uiten met betrekking tot het vervallen van je domeinnaam of enige andere dreigende taal zal gebruiken in onze communicatie. We streven naar een positieve en transparante relatie met onze klanten.

Om je een idee te geven van hoe een valse factuur eruit kan zien, willen we graag een voorbeeld delen. Let op dat dit slechts één van de vele valse facturen kan zijn die momenteel in omloop zijn:

[VOORBEELD VAN EEN VALSE FACTUUR]

"Beste Klant,

Het spijt ons u te moeten informeren dat uw domeinnaam binnenkort komt te vervallen als gevolg van onbetaalde facturen. U bent verplicht om onmiddellijk het bovenstaande bedrag over te maken naar ons bankrekeningnummer [Vervalst] bij Rabobank.

Gelieve deze betaling te verrichten om onnodige vertragingen en onderbrekingen van uw diensten te voorkomen. Houd er rekening mee dat er juridische stappen worden ondernomen als de betaling niet op tijd wordt ontvangen.

Met vriendelijke groet,
De Klantenservice"

Als je een factuur ontvangt die verdacht lijkt, raden we je ten zeerste aan om contact op te nemen met onze klantenservice voordat je enige betalingen verricht.

Je kunt ons bereiken via de officiële contactgegevens op onze website, en ons team zal je graag helpen om de authenticiteit van de factuur te verifiëren en eventuele zorgen weg te nemen.

Wees alsjeblieft waakzaam en bescherm jezelf tegen frauduleuze activiteiten. Jouw veiligheid en tevredenheid zijn onze topprioriteit, en we staan altijd klaar om je te ondersteunen.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.