ESET, Bekroonde internetbeveiliging

Bescherm alle aspecten van jouw digitale wereld met geavanceerde technologie. Beveiligt Windows-, Mac- en Android-apparaten.

ESET eerst 30 dagen vrijblijvend testen? Download deze dan hier. (.zip bestand)

Ultieme beveiliging voor jouw digitale leven

(uitleg)

Meerlaagse bescherming tegen alle soorten dreigingen

(uitleg)

Snelle en lichte antivirusbescherming

(uitleg)

Koop nu Koop nu (advies) Koop nu

ESET biedt verschillende beveiligingsproducten die variëren in functionaliteit en beschermingsniveaus. Hier zijn de belangrijkste verschillen tussen ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security en ESET NOD32 Antivirus:

1. ESET NOD32 Antivirus: (uitleg)

• Focus: NOD32 Antivirus richt zich hoofdzakelijk op kernantivirusbescherming en malware-detectie en -verwijdering. Het is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar solide antivirusbescherming zonder veel extra functies.
    • Functionaliteit: Het biedt basisantivirusbescherming, real-time bescherming tegen malware, lichte systeemprestaties en detectie van exploits en phishing.
    • Extra Functies: NOD32 Antivirus biedt minder extra functies in vergelijking met de andere twee producten. Het legt de nadruk op prestaties en effectieve malwarebescherming.

2. ESET Internet Security: (uitleg)

• Focus: ESET Internet Security is gericht op uitgebreide internetbeveiliging en bescherming tegen online bedreigingen, naast de basisantivirusfuncties.
    • Functionaliteit: Het omvat alle functies van NOD32 Antivirus, maar voegt extra bescherming toe tegen phishing, spam, netwerkbedreigingen, firewall, ouderlijk toezicht en bescherming tijdens online bankieren en winkelen.
    • Extra Functies: ESET Internet Security biedt meer lagen van bescherming en functionaliteit dan NOD32 Antivirus, waardoor het een geschikte keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een bredere bescherming tegen online bedreigingen.

3. ESET Smart Security Premium: (uitleg)

• Focus: Dit is het meest uitgebreide beveiligingspakket dat ESET aanbiedt, ontworpen voor gebruikers die maximale bescherming en privacyfunctionaliteiten wensen.
    • Functionaliteit: Naast alle functies van ESET Internet Security, biedt Smart Security Premium extra functies zoals wachtwoordbeheer, data-encryptie, veilige bestandsopslag en webcamcontrole.
    • Extra Functies: Smart Security Premium is ideaal voor gebruikers die niet alleen online beveiliging willen, maar ook tools voor privacybescherming en beheer van gevoelige gegevens.

Kort samengevat, NOD32 Antivirus is de basis antivirusbescherming met minimale systeembronnen, ESET Internet Security voegt extra lagen van bescherming toe voor online activiteiten, terwijl ESET Smart Security Premium nog meer functionaliteit en privacytools biedt. De keuze tussen deze producten hangt af van uw specifieke behoeften en hoeveel bescherming en functionaliteit u wilt.