30 dagen tevredenheidsgarantie

30 dagen tevredenheidsgarantie: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Logo_breed.svg?score=8

Bij ons streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service en ervaring te bieden. We zijn ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn met onze hostingpakketten. Mocht je echter onverhoopt niet tevreden zijn, willen we graag de kans krijgen om het recht te zetten. Neem in dat geval contact met ons op, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij als klant tevreden bent en met vertrouwen kunt genieten van onze diensten.

Als we er samen niet in slagen om tot een bevredigende oplossing te komen, dan willen we dat je weet dat je recht hebt op restitutie. We zullen zonder verdere vragen je geld terugstorten op de rekening waarmee je hebt betaald. Jouw tevredenheid en vertrouwen in onze diensten zijn voor ons van het grootste belang.

Het is echter belangrijk om te vermelden dat er twee voorwaarden van toepassing zijn op onze tevredenheidsgarantie:

  1. Deze tevredenheidsgarantie geldt uitsluitend voor onze hostingpakketten. We streven ernaar om onze hostingdiensten van de hoogste kwaliteit aan te bieden, en we zijn er zeker van dat je zult merken hoe betrouwbaar, snel en efficiënt onze servers zijn.

  2. Houd er rekening mee dat deze tevredenheidsgarantie niet van toepassing is op domeinnamen en andere aanvullende diensten die zijn ingekocht. Het registreren van een domeinnaam is een persoonlijke en op maat gemaakte aankoop die specifiek voor jou als klant wordt verzorgd. Wanneer je een domeinnaam bij ons registreert, wordt er een specifieke datum aan verbonden die ook geldig blijft als je besluit over te stappen naar een andere hostingprovider. Dit betekent dat we diensten inkopen bij onze concurrenten, waarbij je de domeinnaam ook bij hen zou kunnen gebruiken. Als je geïnteresseerd bent in het behouden van je domeinnaam, raden we je aan om contact op te nemen met je nieuwe hostingprovider om te informeren naar de mogelijkheden en procedures voor het behoud van je domeinnaam.

Bij het maken van je keuze voor een hostingprovider is het essentieel om rekening te houden met je specifieke behoeften en vereisten. We begrijpen dat het behouden van een domeinnaam belangrijk kan zijn voor je online aanwezigheid en branding. Daarom adviseren we je om goed te onderzoeken en de nodige stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat je domeinnaam veilig en beschermd blijft tijdens een eventuele overstap naar een andere provider.

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele zorgen of onduidelijkheden met betrekking tot onze tevredenheidsgarantie. Jouw tevredenheid staat bij ons absoluut voorop.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.