Wned blijft Hollands, beloofd!

Hosters worden steeds duurder en dat is een probleem voor veel mensen en bedrijven die afhankelijk zijn van webhostingdiensten. Gelukkig is er een bedrijf dat vastbesloten is om trouw te blijven aan haar klanten en eerlijke tarieven te hanteren: Wned.nl. In tegenstelling tot veel andere hostingproviders is Wned.nl niet overgenomen door grote overkoepelende partijen en heeft het ook geen plannen om dit in de toekomst te doen.

"Het behouden van betaalbare tarieven is van essentieel belang voor ons," zegt Hans, de eigenaar van Wned.nl. "We willen geen boeventarieven hanteren, maar gewoon eerlijke en transparante prijzen bieden aan onze klanten. We begrijpen dat webhosting een essentiële dienst is en we willen ervoor zorgen dat het voor iedereen toegankelijk blijft."

Een van de manieren waarop Wned.nl dit doet, is door het handhaven van betaalbare prijzen voor domeinnamen. In plaats van de hoge prijzen die sommige hostingproviders in rekening brengen, vraagt Wned.nl slechts €5,50 per jaar voor een .nl-domeinnaam. Dit staat in schril contrast met de €16,50 (of meer) die elders wordt gevraagd.

Hans legt uit: "Onze marge op een domeinnaam is slechts 50 cent. We willen geen exorbitante winsten maken ten koste van onze klanten. Ons doel is om een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden en tegelijkertijd winstgevend te blijven als bedrijf. Door onze efficiënte bedrijfsvoering kunnen we onze tarieven laag houden zonder in te leveren op de kwaliteit van onze diensten."

Deze toewijding aan eerlijke tarieven heeft Wned.nl geholpen om een trouwe klantenkring op te bouwen. Veel mensen en bedrijven hebben de overstap gemaakt naar Wned.nl vanwege de betaalbaarheid en betrouwbaarheid van de diensten. Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd in de hostinggemeenschap en wordt geprezen om zijn klantenservice en technische ondersteuning.

Naast het handhaven van betaalbare tarieven voor domeinnamen, biedt Wned.nl ook een breed scala aan hostingpakketten tegen redelijke prijzen. Of het nu gaat om kleine of hele grote klanten, Wned.nl heeft opties voor verschillende behoeften en budgetten.

"Als bedrijf geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten," zegt Hans. "We willen hen helpen groeien en succesvol zijn online. Door eerlijke prijzen te hanteren, stellen we onze klanten in staat om hun online aanwezigheid te handhaven zonder buitensporige kosten."

Met zijn toewijding aan betaalbaarheid, transparantie en klantenservice onderscheidt Wned.nl zich in de competitieve wereld van webhosting. Terwijl andere hosters hun tarieven blijven verhogen, blijft Wned.nl vastbesloten om haar klanten de beste waarde te bieden en hen te ondersteunen in hun online activiteiten. Het bedrijf blijft trouw aan haar motto van "Hollandse tarieven" en is van plan om dit in de toekomst te blijven doen.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.