Hoe installeer je een (extra) domeinnaam in DirectAdmin?

Bij Wned.nl kun je meerdere websites hosten op één hostingpakket, zonder negatieve gevolgen voor de zoekmachine-optimalisatie (SEO)! Het enige wat je nodig hebt, is een voordelig hostingpakket bij ons en uiteraard een domeinnaam voor elke website die je wilt hosten.

Afhankelijk van je pakket, kun je meerdere domeinnamen installeren. In een mini pakket is dit standaard 1. Basis, 1 tot 3 en vanaf een stat hosting 10, of meer bij grotere pakketten. Vraag naar de mogelijkheden via "contact"

Registreer je domeinnaam(en) bij ons en nadat je domeinnaam geactiveerd is, voeg je deze toe als "Domain Setup" in het controlepaneel "DirectAdmin" van je bestaande hosting bij ons. Je kunt het controlepaneel vinden door :2222 achter je domein te plaatsen (bijvoorbeeld www.voorbeeld.nl:2222). Als je een domeinnaam bij ons hebt gekocht, verschijnt deze automatisch in je account, dus dan is het volgende niet relevant voor jou. Als je elders een domein gebruikt, kun je de NS-gegevens vinden in het DNS-beheer. Let op dat we alleen ondersteuning bieden voor het DNS-beheer wanneer de domeinnaam bij ons is geregistreerd.

Eerst een (onnodige) domeinnaam verwijderen? "Lees hier hoe je dat doet"

Vervolgens moet je je nieuwe website nog uploaden naar de nieuw aangemaakte map op de server: domains / domeinnaam / public_html.

Zo simpel is het om meerdere websites te hosten op één hostingpakket bij ons. De enige limiet die je hebt, is de opslagcapaciteit van je hostingpakket. Geen zorgen, deze limieten zijn bij ons eenvoudig uitbreidbaar mocht dat ooit nodig zijn.

Met onze flexibele hostingoplossingen is het beheren van meerdere websites een fluitje van een cent. Profiteer vandaag nog van de voordelen en start je online avontuur bij Wned.nl!

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.