Hoe maak ik een wildcard domeinnaam aan?

Je kunt een gratis WildCard domeinnaam aanmaken in DirectAdmin onder "Domeinbeheer”. Deze gaat dan ook live werken en kost je niets. Ideaal voor bijvoorbeeld een website in de maak (under construction)

En Wildcard domeinnaam is een live- en werkende domeinnaam zonder registreren. Wij hebben hiervoor witxl.nl beschikbaar. Als je een wildcard domeinnaam aanmaakt dan doe je dit als volgt.

Bedenk een unieke naam, bijvoorbeeld je voor- en achternaam aan 1 stuk. Als een naam niet uniek is kan deze al in gebruik zijn in onze dns en zal deze nooit onder jouw account gaan werken. Je kunt dit vooraf testen in je internetbrowser door ernaartoe te browsen. Je unieke naam wordt dan (Voorbeeld) voorenachternaam.witxl.nl (vergeet witxl.nl niet om de Wildcart te laten werken) Na ongeveer 5 minuten is de dns verwerkt en je kan dan aan de slag met je gratis domeinnaam. Deze komt ook nooit te vervallen zolang je deze niet verwijderd en kan ook nooit door een 2é persoon worden gebruikt (installatie)

Achteraf kun je de bestanden vanuit je WildCard domeinnaam verplaatsen naar je live domeinnaam wanneer je website klaar is in je test omgeving.