Aankondigingen prijsverhogingen hostingdiensten en alternatieven

We willen u graag op de hoogte stellen van enkele veranderingen in onze diensttarieven en de redenen achter deze aanpassingen. We begrijpen dat prijsstijgingen impact kunnen hebben, en we willen transparant zijn over de factoren die hieraan ten grondslag liggen.

Stijgende stroomkosten in ons datacenter:

Onze datacenters vormen de ruggengraat van onze dienstverlening, maar we hebben de afgelopen tijd te maken gehad met een aanzienlijke stijging van de stroomkosten. In vergelijking met 2021 zijn de kosten voor elektriciteit zelfs met 150% toegenomen. Deze stijging is grotendeels te wijten aan de algemene stijging van energieprijzen en de noodzaak om te investeren in duurzame energiebronnen om onze ecologische voetafdruk te verminderen.

Dagprijzen van hardware en personeelskosten:

Naast de stroomkosten zijn ook de dagprijzen van hardware en personeelskosten significant gestegen. Het up-to-date houden van onze infrastructuur met de nieuwste en meest effici├źnte apparatuur en het aantrekken van hooggekwalificeerd personeel zijn cruciaal voor het handhaven van de hoogwaardige dienstverlening waar u op rekent.

Alternatieven:

Om de impact van deze tariefwijzigingen te verzachten, hebben we alternatieven geïntroduceerd. We begrijpen dat flexibiliteit en keuzemogelijkheden van groot belang zijn, en daarom bieden we nu kleinere pakketten aan die beter aansluiten bij diverse behoeften en budgetten. Met deze aanpassingen streven we ernaar om u de mogelijkheid te geven alleen te betalen voor de diensten die u daadwerkelijk nodig heeft.

Daarnaast willen we benadrukken dat ondanks de tariefverhogingen, we ons best doen om concurrerende prijzen te handhaven, vooral op het gebied van domeinnamen. In vergelijking met andere hosters hebben we ervoor gekozen om onze domeinnaamtarieven lager te houden, zelfs terwijl anderen deze tarieven met aanzienlijke percentages hebben verhoogd.

We begrijpen dat dit nieuws vragen kan oproepen en zijn beschikbaar om eventuele zorgen te bespreken. We waarderen uw voortdurende vertrouwen in onze diensten en kijken ernaar uit om samen met u te blijven groeien.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.