Waarom wordt mijn .DE nameserver wijziging niet geaccepteerd?

Voordat Denic (de .DE registry) een aangevraagde nameserver wijziging doorvoert controleren zij of de nameservers correct zijn geconfigureerd voor de domeinnaam. Indien zij fouten in de configuratie vindt zullen zij de wijziging afwijzen en zie je een foutmelding met daarin de tekst "Nameserver error".

Op de website van Denic kun je via de NAST (NAme Server Tester) je nameservers controleren: NAST tool .

Eén van de meest voorkomende problemen is dat de ipadressen van de nameservers beide in hetzelfde subnet zijn gelokaliseerd zoals in dit voorbeeld:

121.122.123.100
121.122.123.101

Denic zal deze nameservers niet accepteren, de tweede nameserver zal een ipadres buiten 121.122.123.* moeten hebben.

Een ander veel voorkomend probleem is dat de nameservers die je wilt opgeven niet zijn gelijk zijn aan de NS records die bij de zone op de DNS server zijn opgenomen. Je herkent deze foutmelding aan het woord "NXDOMAIN".

Is de domeinnaam nog helemaal niet geconfigureerd in de DNS dan zal je een foutmelding zien die eindigt op "REFUSED".

Indien je nameserves niet aan deze technische eisen van Denic voldoen kun je gebruik maken van de nameservers van Wned.

ns1.wned-dns.eu
ns2.wned-dns.eu
ns3.wned-dns.eu

Of voor whitelabel
ns1.witxl.nl
ns2.witxl.nl
ns3.witxl.nl