Nameservers aanpassen bij Wned

Om nameservers aan te passen bij Wned via het klantenpaneel, volg je deze stappen:

  1. Ga naar de website van Wned en log in op je klantenpaneel via https://wned.nl/klanten.
  2. Zoek naar de optie "Domeinen" of "Domain Management". Dit kan zich bevinden in het hoofdmenu of in een specifieke sectie voor domeinbeheer.
  3. Zoek het domein waarvan je de nameservers wilt aanpassen en klik op de bijbehorende beheeropties.
  4. In het domeinbeheer vind je een sectie met de naam "Nameservers" Klik op die sectie om de huidige nameserverinstellingen te bekijken en aan te passen.
  5. Je ziet een lijst met de huidige nameservers die aan je domein zijn gekoppeld. In deze sectie kun je de nameservers wijzigen door de bestaande waarden te overschrijven met de nieuwe gewenste nameserveradressen.
  6. Voer de gewenste nameserveradressen in. Je moet minimaal twee nameservers opgeven, en mogelijk ook aanvullende nameservers.
  7. Zodra je de gewenste nameservers hebt ingevoerd, sla je de wijzigingen op om de wijzigingen door te voeren.
  8. Controleer na het opslaan van de wijzigingen of de nameservers succesvol zijn bijgewerkt. Dit proces kan enige tijd duren, meestal tussen enkele uren en 48 uur. Op de server van Wned hoef je geen aanpassingen uit te voeren, omdat deze koppeling meteen op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.