Hoe maak ik een wildcard domeinnaam aan?

Je kunt een extra gratis domeinnaam aanmaken in DirectAdmin onder "Domeinbeheer". Deze gaat dan ook live werken en kost je niets. Ideaal voor bijvoorbeeld een website in de maak (under construction)

En wildcard is een live domeinnaam zonder registreren. Wij hebben hiervoor witxl.nl beschikbaar. Als je een wildcard domeinnaam aanmaakt dan doe je dit als volgt. 

Bedenk een unieke naam, bijvoorbeeld je voor- en achternaam aan 1 stuk. Als een naam niet uniek is kan deze al in gebruik zijn en zal deze nooit onder jouw account gaan werken. Je kunt dit vooraf testen op je internetbrowser. Je unieke naam wordt dan 

(Voorbeeld) voorenachternaam.witxl.nl (vergeet witxl.nl niet) Na ongeveer 5 minuten is de dns verwerkt en je kan dan aan de slag met je gratis domeinnaam. Deze komt ook nooit te vervallen zolang je deze niet verwijderd en kan ook nooit door een 2é persoon worden gebruikt (installatie)

Achteraf kun je de domeinnaam in DirectAdmin aanpassen naar je eigen geregistreerde domeinnaam.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.