Uw gegevens zijn bij ons veilig

Wned heeft naast een veilige encryptie versleuteling ook een SSL Certificaat op het bestel- klantensysteem en volledige website. Dit betekend voor u dat alle gegevens optimaal beschermd zijn. Inbreken is niet mogelijk. Alles wordt vooraf gecontroleerd door Comodo SSL 256 Bit UTN/AddTrust en is in ons systeem met encryptie versleuteld.

Wat is SSL: http://nl.wikipedia.org/wiki/Secure_Sockets_Layer

Als u naar www.wned.nl gaat ziet u in het adresbalk staan, https://www.wned.nl/ met daarnaast een slotje. Dit betekent dat u een veilige verbinding opent. Zodra u op het slotje klikt ziet u de beveiliging certificaat en hoe deze versleuteld is.