Er zijn geen lopende storingen bekend

12-06-2018 09:03:56Stroomonderbreking BIT-2C

Status: gesloten op 13-06-2018 | 01:13 uur
Tijdens de halfjaarlijkse black building test is datacenter BIT-2C spanningsloos geworden.
- Lees meer over de oorzaak ophttps://www.bit.nl/nl/over-bit/incidenten

12-06-2018 | 10:46 uur - De eerste servers zijn alweer online. Alle servers moeten per stuk handmatig weer gecontroleerd aangezet worden.

12-06-2018 | 11:38 uur - Alle servers staan alweer aan alleen softwarematig moeten we nog veel servers nakijken. Dor een plotselinge stroomuitval start er ook software helaas niet goed op. Omdat we erg veel servers hosten kunnen we helaas niet aangeven hoelang dit gaat duren.

12-06-2018 | 13:56 uur - de servers keren stuk voor stuk weer terug. Niet alle servers starten meteen goed op en moet een software boost ondervinden. Als uw website het weer doet en u verneemt nog een storing! dan vernemen we dit graag met spoed van u zodat we dit ook snel kunnen oplossen.

12-06-2018 | 15:43 uur - alle servers zijn weer online. We gaan ons nu richten op de backup servers. De backups zijn tijdelijk niet beschikbaar. Er is geen dataverlies, enkel moeten deze servers nog online gezet worden.

13-06-2018 | 01:13 uur - Alle servers waren al online vanaf 15:56 uur alleen de laatste servers zoals de backup/ Varnish enzovoorts hebben wij als laatste aangepakt en zijn ook volledig weer draaiende.

Ondanks wij deze stroomstoring niet hebben veroorzaakt bieden wij toch onze welgemeende excuses aan.

Informatie!

02-02-2018 | IPv6 op alle andere servers

IPv6 is succesvol afgerond op de eerste server, zie voorgaand bericht. Aankomende week, en vanaf aankomende nacht gaan we starten met de installatie op alle servers. De downtime op de eerste server is minder dan 1 minuut geweest. We zullen om deze reden dan ook geen mailing versturen zoals bij de eerste server. Zodra alle servers gereed zijn zullen we dit op deze pagina gaan melden.

Informatie! (succesvol afgerond)

01-01-2018 | IPv6 op server 185.104.28.39 (server39.witxl.nl)

Op 01-02-2018 tussen 22:00 en 01:00 gaan we op server 39 IPv6 installeren. Deze installatie is op de achtergrond al op test servers getest en draait succesvol. We verwachten dan ook geen langdurige storingen.

De server kan even offline zijn tijdens deze installatie maar dit is voor korte duur en of enkele keren voor korte duur. IPv6 zal naar verwachting meteen goed werken maar vooralsnog is het een test fase. Uw website (s) zullen hierdoor geen problemen ondervinden.

Zodra alle testen succesvol zijn verlopen zullen we alle servers voor 1 maart voorzien van IPv6.

Informatie!

29-10-2017 | 13:55u: Door een stroomstoring zijn alle server overgegaan op noodstroom. Dit heeft 3 minuten geduurd. De datacenter gaat nu de stroomstoring verhelpen. Het kan dus voorkomen dat dit merkbaar is.

Informatie!

05-10-2017 | 12:00u: We hebben onze back-upservers gemigreerd naar een snellere server met meer ruimte. Doordat de back-up servers vol raakten hebben we besloten deze volledig te vervangen. De vervanging is volledig afgerond op 5-10-2017. Het kan gebeuren dat u enkele- of meerdere dagen mist. Uiteraard laten we de oude back-up servers nog draaien tot 5-11-2017 zodat we voor u deze nog kunnen restoren indien nodig. U kunt ons hierover dan een email sturen zodat wij dit voor u kunnen realiseren. Alle volgende back-ups worden vanaf vandaag volledig bewaard op onze nieuwe servers. Omdat er niets verloren- of offline gaat hebben we besloten dit niet te mailen.

Uw ervaring met Wned is belangrijk voor ons.

Ervaringen over Wned staan op ISPGids.nl. Uiteraard mag u ook een ervaring plaatsen over Wned. Hiermee helpt u ons en klanten met eerlijke ervaringen over Wned.