• .NL    € 3.75 (nieuw en verlengen)    per jaar
  • .BE    € 5.75 (nieuw en verlengen)    per jaar
  • .EU    € 5.75 (nieuw en verlengen)    per jaar
  • .COM    € 8.75 (nieuw en verlengen)    per jaar

KPN stopt met SMTP relaydienst

Oplossing

Een SMTP relayserver wordt gebruikt om vanuit een client (mailprogramma zoals Outlook, Windows Live Mail, Thunderbird etc. of een mobiel device) mail te verzenden. KPN stopt per 9 november 2015 met het aanbieden van SMTP relaydiensten. Hierdoor kunnen KPN klanten problemen ervaren met uitgaande mail.

Gebruikers kunnen als oplossing simpelweg de SMTP omgeving van Wned.nl gebruiken. Als u een hostingpakket bij ons afneemt, gebruik dan simpelweg mail.uwdomeinnaam.nl (vervang uwdomeinnaam.nl door uw domein) als SMTP server.

Op kpn.com/mail kunt u meer informatie lezen over deze wijziging.

Kort samengevat gebruikt u de volgende instellingen:
- SMTP server: mail.uwdomeinnaam.nl
- SMTP poort: 587 (schakel SSL uit)
- Voor uitgaande mail is verificatie vereist (dezelfde login gegevens als uw IMAP / POP account)

Uiteraard staat onze support graag voor u klaar, mocht het niet lukken. Neem contact op via support@wned.nl

Uw ervaring met Wned is belangrijk voor ons.

Ervaringen over Wned staan op ISPGids.nl. Uiteraard mag u ook een ervaring plaatsen over Wned. Hiermee helpt u ons en klanten met eerlijke ervaringen over Wned.