Help

De Kennisbank is een collectie van antwoorden op vaak gestelde vragen
Nieuwe vaste tarieven voor nieuwe en bestaande klanten.
  • .NL    € 3.75 (nieuw en verlengen)    per jaar 
  • .BE    € 5.75 (nieuw en verlengen)    per jaar
  • .EU    € 5.75 (nieuw en verlengen)    per jaar
  • .COM    € 8.75 (nieuw en verlengen)    per jaar

Onze volledige prijslijst kun u hier lezen

WhatsApp contact met Wned


 Hoe kan ik een domein pointer instellen?

Oplossing

Soms is het prettig als u meerdere domeinnamen naar dezelfde website kunt verwijzen. Het is mogelijk om dit via een redirect (doorverwijzing) te doen maar soms wilt u de domeinnaam in de adresbalk behouden. Hoe u dit instelt leggen we in deze handleiding maar al te graag voor u uit!

Wilt u toch liever een normale redirect (301) gebruiken? Dan kunt u de handleiding "Hoe maak ik een redirect (doorverwijzing) via DirectAdmin?" volgen!

Om uw domeinnaam te wijzigen dient u naar uw DirectAdmin paneel te gaan. De link naar dit paneel staat beschreven in de email die u na de aanschaf van een webhosting pakket van ons hebt ontvangen!

Stap 1

Nadat u bent ingelogd selecteert u het domein waar u de verwijzing wilt toepassen

Scroll daarna een stukje naar onderen totdat u uitkomt bij “Advanced Features”.

Vervolgens klikt u op “Domain Pointers”.

Stap 2

Nu komt u op de pagina terecht waar u de pointer (verwijzing) kunt toevoegen. Voeg het gewenste domein in en zorg ervoor dat "Create as an allias" aangevinkt staat. Wanneer dit uit staat zal het ingestelde domein doorlinken naar het hoofddomein en het domein dus niet in de adresbalk blijven staan. Klik vervolgens op "Add" om de verwijzing toe te passen.


Uw ervaring met Wned is belangrijk voor ons.


Ervaringen over Wned staan op ISPGids.nl. Uiteraard mag u ook een ervaring plaatsen over Wned. Hiermee helpt u ons en klanten met eerlijke ervaringen over Wned.

ISPGids.nl Logo