Website en email data verhuisservice

Let op!!. Deze informatie gaat over het "eventueel" verhuizen van uw complete website en email bestanden. 

Het verhuizen van uw domeinnaam is 100% gratis. Meer informatie

Bent u niet tevreden over uw huidige hostingprovider? Wilt u overstappen, maar u weet niet hoe u uw website en email moet verhuizen? Wned Hosting biedt uitkomst met onze verhuisservice!

Zodra u een aanvraag gedaan heeft en u heeft voor onze verhuisservice gekozen dan nemen wij na betaling telefonisch contact met u op. De medewerker vraagt om uw huidige gegevens van de huidige provider toe te sturen. Alle instructies wordt tijdens dit gesprek uitgelegd.

De verhuisservice neemt enige tijd in beslag. Dit kan in 1á 2 uur klaar zijn maar het kan ook voorkomen dat de volgende dag of een paar dagen later toch kleine dingen voorkomen wat alsnog aangepast moeten worden. U betaalt hiervoor niets extra. Wned staat garant voor een correcte werking en aflevering.

Helaas kunnen wij enkele Microsoft gerelateerde website niet op Linux servers draaien. Mocht u toch de verhuizing van uw domeinnaam door hebben gevoerd dan crediteren wij de kosten en kunnen u dan helaas niet helpen met onze verhuisservice. Bespreek dit a.u.b. vooraf met ons zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De kosten voor onze verhuisservice bedragen éénmalig 45 euro excl. btw. Bij 2 of meer websites ineens zijn de kosten voor de eerste website 45 euro excl. btw en alle volgende websites 25 euro per stuk. In overleg en afhankelijk van welk pakket u kiest kan dit ook gratis aangeboden worden. Neem hiervoor contact op met onze helpdesk.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.