Hoe verhuis ik een .BE domeinnaam die in quarantaine is?

.BE domeinnamen die in quarantaine zijn kunnen nog op normale wijze worden verhuisd.

De kosten voor een verhuizing van een .BE domeinnaam uit quarantaine zijn hoger dan voor een normale verhuizen. De kosten vind je op deze pagina. Wanneer je een .BE domeinnaam verhuist die in quarantaine is dan zal ons systeem je daar melding van geven bij het aanvragen van de verhuizing.

Een .BE domeinnaam die in quarantaine is bij een andere registrar kan niet op normale wijze met een token verhuisd worden. Om de domeinnaam te verhuizen uit quarantaine kunt u de volgende documenten aan de helpdesk verzenden.

  1. Een uittreksel van de KBO of KvK van de houder (indien de houder een bedrijf is).
  2. Een kopie van een legitimatiebewijs van de houder. Uiteraard mag u uw burgerservicenummer en pasfoto afschermen.
  3. Een schriftelijk verzoek (brief met handtekening) waarin de houder aangeeft de domeinnaam naar u te willen verhuizen.

In het artikel "Hoe stuur ik een kopie legitimatiebewijs toe?" vind je de instructies voor het veilig versturen van de documenten.

Kosten:

  • De kosten voor het verhuizen uit quarantaine van een .BE domeinnaam naar Wned bedragen € 65,- (excl BTW). Geef in uw e-mailbericht welke u aan de helpdesk verzendt a.u.b. aan dat u akkoord gaat met deze kosten. 
  • .BE domeinnamen welke door Wned in quarantaine is geplaatst en her-geactiveerd moeten worden bedragen € 65,- (excl BTW). Geef in uw e-mailbericht welke u aan de helpdesk verzendt a.u.b. aan dat u akkoord gaat met deze kosten.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.