Hoe verhuis ik een .NL domeinnaam die in quarantaine is bij een andere registrar?

Een .NL-domeinnaam die zich in quarantaine bevindt bij een andere registrar kan niet op normale wijze met een token worden verhuisd. Om de domeinnaam uit quarantaine te verhuizen, kunt u de volgende documenten naar de helpdesk sturen:

  1. Een uittreksel van de KvK van de houder (indien de houder een bedrijf is).
  2. Een kopie van een legitimatiebewijs van de houder. Uiteraard mag u uw burgerservicenummer en pasfoto afschermen.
  3. Een schriftelijk verzoek (brief met handtekening) waarin de houder aangeeft de domeinnaam naar u te willen verhuizen.

In het artikel "Hoe stuur ik een kopie legitimatiebewijs toe?" vindt u instructies voor het veilig versturen van de documenten.

Kosten:
De kosten voor het verhuizen van een .NL-domeinnaam uit quarantaine van een externe hoster naar Wned bedragen € 85,- (excl. BTW). Geef in uw e-mailbericht aan de helpdesk duidelijk aan dat u akkoord gaat met deze kosten. De factuur wordt bij aanvraag aangemaakt en dient vooraf te worden voldaan.

Voor .NL-domeinnamen die door Wned in quarantaine zijn geplaatst en hersteld moeten worden door en bij Wned, bedragen de kosten € 55,- (excl. BTW). Geef in uw e-mailbericht aan de helpdesk duidelijk aan dat u akkoord gaat met deze kosten. De factuur wordt bij aanvraag aangemaakt en dient vooraf te worden voldaan.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.