Een database verwijderen in DirectAdmin

1. Navigeer naar MySQL Management:
    - Ga naar de MySQL Management-sectie in DirectAdmin.
  2. Zoek de Te Verwijderen Database:
    - Kijk naar de lijst met bestaande databases en zoek de database die je wilt verwijderen.

3. Selecteer de Database:
    - Klik op de naam van de database om deze te selecteren.

4. Kies "Delete Database":
    - Zoek naar de knop "Delete Database"

5. Bevestig de Verwijdering:
    - Je wordt gevraagd om de verwijdering te bevestigen. Lees de waarschuwing zorgvuldig en bevestig als je zeker weet dat je de database wilt verwijderen.

6. Wacht op Bevestiging:
    - Wacht op het bevestigingsbericht dat aangeeft dat de database met succes is verwijderd.

Hoewel we dagelijks een back-up maken en deze minimaal 30 dagen beschikbaar houden, blijf je toch zelf verantwoordelijk voor het verwijderen of beschadigen van je database/website. Wees daarom zeer voorzichtig bij elke handeling en zorg ervoor dat je volledig begrijpt wat je doet. Verifieer altijd zorgvuldig welke database je verwijdert, en wees er zeker van dat je de juiste stappen neemt om ongewenste gevolgen te voorkomen.

Als je een nieuwe database wilt aanmaken, ga dan naar de instructies op deze pagina.