Gratis HTML Website Builder (geen cms en database)

Professionele Websitebouwer voor bedrijven en consumenten: Maak indruk met je eigen website

(een link naar de online test staat onderaan deze pagina)

Wil je een professionele website voor je bedrijf of persoonlijk gebruik, maar heb je geen ervaring met complexe CMS-systemen en databases? Geen zorgen! Met de HTML Website Builder, beschikbaar via het DirectAdmin controlepaneel van je webhostingpakket, kun je eenvoudig en snel je eigen website maken.

Hoe werkt het? Het proces is eenvoudig. Zodra je bent ingelogd op het DirectAdmin controlepaneel, vind je de optie "Website Builder" onderaan de pagina. Met behulp van onze gratis Website Builder kun je een template (layout) selecteren die past bij jouw stijl en behoeften. Vervolgens kun je moeiteloos je eigen website creëren.

Eenmaal gepubliceerd, is je website direct online en zichtbaar voor de wereld. En het beste is dat je altijd wijzigingen kunt aanbrengen, zowel tijdens als na het publicatieproces. Je hebt volledige controle over de inhoud en het uiterlijk van je website, zonder dat je diepgaande kennis van CMS-systemen nodig hebt.

Een ander voordeel van onze Website Builder is dat je de volledige eigendom hebt over je gemaakte website. Mocht je ooit besluiten te verhuizen naar een andere hostingprovider, dan behoud je de mogelijkheid om je website te downloaden. Dit in tegenstelling tot veel andere website builders, waarbij je jouw gemaakte website verliest wanneer je wilt overstappen. Bij ons behoud je altijd toegang tot je eigen bestanden via FTP.

Met de HTML Website Builder bieden we je een intuïtieve en gebruiksvriendelijke tool om je online aanwezigheid te versterken. Of je nu een eenvoudige website wilt maken voor je persoonlijke blog, een portfolio-website voor je creatieve werk of een professionele website voor je bedrijf, onze builder is flexibel genoeg om aan al je behoeften te voldoen.

Dankzij de diverse templates die beschikbaar zijn, kun je eenvoudig de look en feel van je website aanpassen aan je merkidentiteit. Voeg je eigen logo, afbeeldingen en inhoud toe om een unieke uitstraling te creëren die past bij jouw doelen en visie.

En het mooie is dat je geen technische kennis nodig hebt om aan de slag te gaan. Zelfs als je nog nooit eerder een website hebt gemaakt, zul je merken dat onze Website Builder intuïtief en gemakkelijk te begrijpen is. Met slechts een paar klikken kun je secties toevoegen, tekst bewerken, afbeeldingen uploaden en meer.

Bovendien kun je met de flexibele aanpassingsmogelijkheden van de builder je website verder uitbreiden met functies zoals contactformulieren, sociale media-integratie, blogsecties en meer. Je kunt je website volledig aanpassen aan je specifieke behoeften en doelstellingen.

Kortom, met onze HTML Website Builder maak je in een handomdraai een professionele website zonder gedoe met complexe technische aspecten. Begin vandaag nog met het creëren van je eigen online aanwezigheid en maak indruk op je doelgroep met een prachtige en functionele website.

Of je nu een bedrijfseigenaar bent die zijn merk online wil presenteren of een individu die zijn passie of hobby wil delen, onze Website Builder biedt de tools en mogelijkheden om jouw visie tot leven te brengen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een website die je trots zult zijn om te delen met de wereld.

Kies voor gebruiksgemak, flexibiliteit en volledige controle over je website. Met onze professionele Website Builder ben je slechts een paar klikken verwijderd van een verbluffende online aanwezigheid.

Wil je eerst testen? Dat kan via deze link.

Let op, dit is een test omgeving. Wij kunnen deze niet voor je online zetten omdat deze op een externe server staat.