Gratis CMS Website Builder met Installatron

Gratis CMS Website Builder met Installatron: Vereenvoudigde script-installatie

Met Installatron, een gratis programma dat wordt meegeleverd bij elk hostingpakket van Wned, kun je met slechts een paar muisklikken scripts aan je website toevoegen via het DirectAdmin controlepaneel. Deze handige software zorgt ervoor dat je eenvoudig en snel diverse scripts en applicaties aan je website kunt toevoegen. Of je nu een contactformulier, een gastenboek of zelfs een webwinkel wilt toevoegen, Installatron is een onmisbaar pakket voor hobbyisten en webmasters.

Installatron biedt een breed scala aan mogelijkheden om je website uit te breiden. Met dit programma kun je onder andere webwinkels, weblogs, forums, online foto-albums, advertenties, gastenboeken, chatfuncties, filemanagers, formulieren, statistieken, kalenders, tellers, polls, e-cards en nog veel meer toevoegen aan je website. De scripts zijn eenvoudig te installeren en worden automatisch voorzien van een MySQL-database, die eveneens automatisch wordt aangemaakt door Installatron.

Het gebruik van Installatron is zeer eenvoudig. Log in op het DirectAdmin controlepaneel van je webhostingpakket en kies vervolgens onderaan de pagina voor "Installatron". Hier heb je toegang tot een breed scala aan scripts en webapplicaties die beschikbaar zijn via Installatron. Deze scripts worden ontwikkeld, onderhouden en ondersteund door derden, en er zijn zelfs Nederlandse taalmodules beschikbaar via de website van de ontwikkelaar.

Met Installatron kun je snel en gemakkelijk de functionaliteit van je website uitbreiden, zonder dat je diepgaande technische kennis nodig hebt. Het biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor het toevoegen van diverse scripts, waardoor je meer mogelijkheden hebt om je website aan te passen aan je specifieke behoeften en doelstellingen.

Of je nu een beginner bent die net begint met het bouwen van websites, of een ervaren webmaster die op zoek is naar handige tools om de functionaliteit van je website te verbeteren, Installatron is een waardevolle toevoeging aan je hostingpakket. Het stelt je in staat om op een snelle en efficiënte manier scripts en applicaties toe te voegen, waardoor je website nog aantrekkelijker en interactiever wordt.

Ontdek de vele mogelijkheden van Installatron en profiteer van de diversiteit aan scripts en applicaties die je kunt toevoegen aan je website. Breid je online aanwezigheid uit en maak indruk op je bezoekers met de handige functionaliteiten die Installatron te bieden heeft.

Maak je liever een website zonder CMS en databases? Bekijk dan deze pagina

 

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.