Migratie

Deze pagina is aangemaakt om je snel door alle migratie-informatie te leiden. We hebben iedereen een e-mail gestuurd met de benodigde informatie, maar sommige klanten hebben de mailing uitstaan. Via deze pagina proberen we deze klanten te bereiken zodra er een vraag is.

1. Allereerst hebben we iedereen in 2020 op de hoogte gesteld van onze nieuwe mailservers. Vervolgens hebben we doorlopend serverinformatie gestuurd bij nieuwe aanvragen. Op deze pagina kun je lezen wat wij hebben gecommuniceerd.
  2. Afgelopen weken hebben we ook per mail de migratie van de oude naar de nieuwe servers gecommuniceerd. Lees hierover op deze pagina.
  3. Mail instellen. Veel klanten hebben door stap 1 de mailserver aangepast zoals aangegeven, maar enkele klanten hebben dit niet gedaan of de mail is niet bij hen binnengekomen door onder andere de mailinstellingen. Op wned.nl/klanten kun je alle mailinstellingen vinden. Doorgaans hoef je alleen de serverhost aan te passen en, indien je nog geen SSL hebt ingeschakeld, ook de poortnummers in te stellen.
  4. Op deze pagina kun je alle mailinstellingen vinden. Doorgaans hoef je alleen de serverhost aan te passen en, indien je nog geen SSL hebt ingeschakeld, ook de poortnummers in te stellen.

LET OP: onderaan op de mail setting pagina (stap 3) staat een opmerking en wil deze hier nogmaale extra benoemen.

Opmerking: (Mocht dit niet werken raden we je aan om het e-mailadres te verwijderen uit je mailprogramma. Voornamelijk Macmail wil nog wel eens de nieuwe settings weigeren te accepteren door cached data op een Macbook/ iPhone/ iPad)