Hoe verhuis ik een .NL domeinnaam naar Wned toe?

Een .NL-domeinnaam verhuis je met een token. Dat is een code bestaande uit 12 cijfers en letters die uniek is voor elke domeinnaam. De verhuistoken is bij de huidige provider op te vragen.

Nadat je de verhuizing in het systeem hebt aangevraagd met de verhuistoken zal de domeinnaam direct worden verhuisd. SIDN zal automatisch een e-mail aan het administratief contact van de domeinnaam sturen met daarin de melding dat de domeinnaam naar een andere registar werd verhuisd.

De gewijzigde DNS zal binnen ongeveer één uur actief worden.