Hoe verhuis ik een .ES domeinnaam?

Nadat de .ES verhuizing is aangevraagd stuurt de registry binnen enkele minuten een e-mail naar het administratief contact van de domeinnaam met daarin een link om de verhuizing goed te keuren. De e-mail is afkomstig van plandedominios@red.es en heeft als onderwerp: "Red.es. ConfirmaciĆ³n transferencia domeinnaam.es". Nadat de link is aangeklikt opent een pagina van de registry waarop akkoord gegeven kan worden voor de verhuizing. Het administratief contact heeft 10 dagen de tijd om de verhuizing goed te keuren.

Nadat het akkoord is gegeven zal de domeinnaam binnen enkele minuten worden verhuisd. De registry zal dan als bevestiging een tweede e-mail naar het administratief contact sturen met het onderwerp "Red.es. Resultado proceso transferencia domeinnaam.es".

Het is niet mogelijk het e-mailbericht voor goedkeuring van de verhuizing opnieuw te laten verzenden. Om het e-mailbericht opnieuw te verzenden zal de verhuizing eerst geannuleerd moeten worden om deze vervolgens opnieuw aan te vragen.

Bij verhuizingen van .ES domeinnamen wordt de verloopdatum van de domeinnaam niet gewijzigd na een verhuizing, de verhuizing is dan ook gratis.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.