Hoe verhuis ik een .COM domeinnaam naar een andere provider?

Om een .COM domeinnaam naar een andere provider te verhuizen verwijder je eerst de lock van de domeinnaam. De lock kun je uitschakelen bij optie "lock instellen" bij de details van de domeinnaam.

Nadat de lock is uitgeschakeld geef je de verhuiscode door aan de nieuwe provider. Je vindt de verhuiscode nadat je het abonnement hebt beĆ«indigd via het klantenpaneelĀ 

Nadat de verhuizing door de nieuwe provider is aangevraagd sturen wij een e-mail naar de registrant en het administratief contact met daarin een link om de verhuizing goed te keuren. Nadat de link is aangeklikt door of de registrant of door het administratief contact dan zal de domeinnamen binnen enkele uren worden weg verhuisd naar de nieuwe provider.

Als de link in de bovengenoemde e-mail niet wordt aangeklikt dan zal de domeinnaam automatisch na 5 dagen worden verhuisd, daar hoeven verder geen andere acties voor ondernomen te worden.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.