Inloggen / bewerken

Wned kent 2 omgevingen waarin u kunt werken.

1: Klanten paneel, https://www.wned.nl/Klanten
2: DirectAdmin control paneel http://www.voorbeeldomeinnaam.nl:2222 of ipadres: http://ip-adres:2222

In uw klantenpaneel kunt u uw gegevens beheren, oa, naam, adres, telefoonnummer enzovoorts. Daarnaast ziet u zodra u bent ingelogd uw abonnementen, facturen, producten enzovoorts. U kunt hier niet de server benaderen voor bv uw website te plaatsen. Wel is het mogelijk om uw ns aan te passen. Dit is overigens alleen nodig als u elders een server heeft draaien. Dit vergt dan ook wat ervaring en raden u dan ook af om hier niets aan te passen. Heeft u hosting bij Wned, dan hoeft u hier niets te doen.

Om in te loggen heeft u een email gekregen met als onderwerp: Welkom bij Wned.nl | Klantenpaneel. Hierin staat uw debiteurennummer beginnend met DB… met daaronder uw wachtwoord.

Om uw website, email, datebases enzovoorts te beheren gaat u naar DirectAdmin control paneel http://www.voorbeeldomeinnaam.nl:2222 of ipadres: http://ip-adres:2222. Bij het aanmaken van e-mail adressen, datebases, subdomeinen en alle overige technische aspecten gaat u naar DirectAdmin. Hiervoor heeft u een e-mail ontvangen met als onderwerp: Gegevens van uw webhostingpakket, deze loginnaam is variërend en heeft als kenmerk, uw naam of bedrijfsnaam, of een deel van deze 2, met daaronder uw wachtwoord. Bewaar deze goed en zorg dat deze niet in verkeerde handen terecht komen. Deze gegevens zijn zolang u klant bent bij Wned, nodig om uw website en e-mail accounts te beheren.

Lukt het u niet om in te loggen?, kijk dan of u alle letters, cijfers, tekens, kleine- en hoofdletters goed heeft geschreven. Als u deze kopieert, let dan op dat u geen spatie mee kopieert.

Bent u 1 van deze 2 inlog gegevens kwijt?, dan kunnen we dit nogmaals aan u toesturen. Uw DirectAdmin login gegevens zullen worden gereset.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.