Ik heb een nieuw account bij Wned! Hoe ga ik nu verder?

U krijgt van Wned verschillende mails waarvan 2 belangrijke (1: Welkom bij Wned.nl | Klantenpaneel en 2: Gegevens van uw webhostingpakket) . Bewaar deze goed. 

1: Welkom bij Wned.nl | Klantenpaneel
LET OP! Deze gegevens zijn voor u persoonlijk en dient u niet naar uw eventuele webmaster toe te sturen. Ook niet wanneer uw webmaster hierom vraagt. Dit zijn namelijk persoonlijke gegevens en geeft u toegang tot het wijzigen van persoonlijke gegevens maar ook eventuele opzeggingen en verhuizingen te realiseren. Het afgeven van deze gegevens zijn geheel op eigen risico. Gegevens zijn enkel te herstellen en op te vragen door de eigenaar zelf.

Hierin staat een link naar www.wned.nl/Klanten. U logt hier in met de genoemde logingegevens waarvan uw loginnaam begint met "DB" Deze gegevens zijn niet voor uw webhostingruimte. Alle afgenomen abonnementen bij Wned kunt u hierin terug vinden maar ook alle facturen en eventuele offertes. Deze gegevens gebruikt u ook zodra u een extra dienst wenst af te nemen zodat deze bij u in uw account komen te staan.

2: Gegevens van uw webhostingpakket
Dit zijn de login gegevens van uw webhostingpakket (DirectAdmin). Indien nodig kunt u de bijlage van dat bericht naar uw webdesigner toesturen. Let wel op dat u deze vertrouwelijke gegevens aan de juiste personen afgeeft waarmee u duidelijk en schriftelijk een vertrouwensband heeft. Het afgeven van deze gegevens zijn geheel op eigen risico. Wij kunnen eventueel uw gegevens resetten indien gewenst.

Bij de mail ontvangt u een “PDF” bijlage. U logt hier in met de genoemde logingegevens waarvan uw loginnaam begint met "id" Deze gegevens zijn niet voor uw klantenpaneel. In de bijlage ziet u de link naar DirectAdmin. Deze link begint met uw domeinnaam gevolgd door :2222. Indien uw domeinnaam nog niet werkt neemt u het IP-adres gevolgd door :2222. Indien u uw eigen domeinnaam elders heeft geregistreerd gebruikt u de 3 nameservers welke genoemd worden in de bijlage (NS1, NS2 en NS3) Domeinnamen welke elders geregistreerd zijn ondersteunen wij niet. Bij vragen voor het aanpassen van de nameservers kunt u zich wenden tot de registrar. Voor Alle domeinnamen geregistreerd bij Wned kunt u zich wenden bij Wned.

Privacy
Wij kunnen indien gewenst uw klanten wachtwoord en/of uw DirectAdmin wachtwoord  voor u resetten. Wij krijgen wel eens de vraag of we deze naar een andere email adres kunnen sturen. Wij sturen nooit logingegevens naar andere email adressen. Ook niet als de dit zelf aangeeft. De klant ontvangt zelf de gegevens en kan deze indien gewenst zelf doorsturen naar de betreffende persoon/ bedrijf. Mocht u helemaal geen gegevens meer hebben en de betreffende reset komt niet bij u binnen, dan sturen we de gegevens per post naar u toe waarna u zelf uw gegevens weer kunt aanpassen in het klanten systeem. Privacy policy Wned

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.