Afgerond 18:31u

Aankomende week en vanaf vandaag (01-december-2020) krijgen alle servers een restart in verband met verdubbeling van de gehele geheugen. Hierdoor gaan de servers en websites sneller draaien. Hiermee wordt de MySQL ook voorzien van meer geheugen. Hoe lang een reboot duurt is niet geheel bekend maar we spreken over enkele minuten tot maximaal 30 minuten.

In verband met corona mogen wij in de avond en nacht geen nevenactiviteiten uitvoeren. Enkel bij storingen welke opgelost kunnen worden ter plaatsen is toegankelijk. Om deze reden moeten wij de geheugens helaas overdag verwisselen.

Alles over lopende/ opgeloste storingen en server informatie kunt u lezen op deze pagina.

DSSEC is nu 100% gereed voor klaar voor gebruik. Stuur ons een mail om DNSSEC te laten activeren. Op termijn gaan we alle domeinnamen standaard voorzien van DNSSEC.

Nieuwe vaste tarieven voor nieuwe en bestaande klanten.
  • .NL    € 3.75 (nieuw en verlengen)    per jaar
  • .BE    € 5.75 (nieuw en verlengen)    per jaar
  • .EU    € 5.75 (nieuw en verlengen)    per jaar
  • .COM    € 8.75 (nieuw en verlengen)    per jaar

Onze volledige prijslijst kun u hier lezen

WhatsApp contact met Wned

Gmail-foutmelding: TLS Negotiation failed, the certificate doesn't match the host.

Oplossing

Begin april 2020 heeft Gmail haar beveiliging opgeschroefd inzake emailverzending. Een van de gevolgen daarvan is dat voortaan nog uitsluitend kan verzonden worden via de secure mailserver van uw hostingpakket en dus niet langer via het unsecure mail.uwdomeinnaam.nl. Op https://gsuiteupdates.googleblog.com/2020/04/improve-email-security-in-gmail-with-TLS.html kan u meer informatie terugvinden.

Om de instellingen in Gmail aan te passen naar de secure mailserver:

- Ga in uw Gmail-account naar 'Instellingen' (op het tandwieltje klikken rechtsboven).
- Klik op het tabblad met de tekst 'Accounts en import'.
- Klik op 'gegevens bewerken' van het aan te passen emailadres bij 'Mail verzenden als'.
- U krijgt nu een pop-up scherm te zien, klik hierbij op 'Volgende stap' en vul in:

SMTP-server: de secure mailserver van uw hostingpakket (zie ook https://wned.nl/support/knowledgebase.php?article=85)
Poort: 587
Gebruikersnaam: het volledige emailadres
Wachtwoord: het bij het emailadres horende wachtwoord
Beveiligde verbinding via TLS: aanvinken

Na het aanpassen van bovenstaande instellingen zou het verzenden via Gmail weer als vanouds moeten werken.

Indien u het wachtwoord van uw emailadres vergeten of kwijt bent, dan kan u dit wachtwoord wijzigen in het controlpanel, zie: https://wned.nl/support/knowledgebase.php?article=103

1. Log in in het DirectAdmin-controlpanel van uw hostingpakket.
2. Kies bij 'Email Beheer' voor 'POP/IMAP email-accounts'.
3. Klik rechts naast het juiste emailadres op 'Wachtwoord wijzigen'.
4. Geef 2 keer het nieuwe wachtwoord op en klik op 'bewerk'.

Belangrijk: als u het wachtwoord wijzigt in het controlpanel dient u het nieuwe wachtwoord ook in te stellen bij het emailadres bij 'E-mail bekijken uit andere accounts' in uw Gmail-account. Zoniet kan Gmail de email van het emailadres niet meer importeren.