E-mail wachtwoord aanpassen

Je kunt je e-mailwachtwoord aanpassen via zowel webmail als DirectAdmin. Wijzigen van het e-mailwachtwoord gebeurt nooit op verzoek van een klant, aangezien het wachtwoord door jouzelf is aangemaakt en om privacyredenen niet door ons wordt beheerd.

Hieronder vind je de stappen om dit zelf te doen:

**Via webmail:**

1. Open je browser en ga naar mail.witxl.nl.
2. Log in met je gebruikersnaam (je mailadres) en het bijbehorende wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt.
3. Ga naar 'Instellingen' en klik op 'Wachtwoord' om het aan te passen.

**Via DirectAdmin:**

1. Ga naar (je-eigen-domeinnaam.nl:2222). Indien nodig kunnen we deze gegevens resetten en naar de eigenaar sturen.
2. Log in met de door Wned verstrekte e-mailgegevens van je webhostingpakket.
3. Ga naar 'POP3 / IMAP e-mailaccounts' (of 'E-mailaccounts').
4. Klik op 'Aanpassen' (of 'Change') achter het betreffende e-mailadres.
5. Hier kun je het wachtwoord wijzigen en opslaan.

Let op: Wij maken geen uitzonderingen voor het wijzigen van wachtwoorden, zelfs niet op verzoek, om de privacy van onze gebruikers te waarborgen.