Email wachtwoord aanpassen

Je emailwachtwoord kun je aanpassen via webmail en via DirectAdmin.

Via webmail mail.witxl.nl

U logt in op uw webmail en gaat daar naar instellingen en vervolgens wachtwoord.

Via DirectAdmin (je-eigen-domeinnaam.nl:2222)

Je logt in met de de door aangeleverde email "gegevens van je webhosting pakket" en gaat naar "POP3 / IMAP e-mail accounts (of)  E-Mail Accounts" en drukt achter de betreffende mailadres op "aanpassen (of) change" Daar kun je het wachtwoord aanpassen en vervolgens opslaan.