Hoe maak ik een subdomein aan?

Je kunt een subdomein aanmaken in DirectAdmin onder "Subdomeinen".

Voor deze subdomeinen functie geldt dat de subdomein een eigen map krijgt in de map public_html. Dus als je "sub.domein.nl" aanmaakt dan krijgt je een map "sub" in de public_html van domein.nl.

Als je liever hebt dat de subdomein een eigen public_html map krijgt dan kun je hem ook toevoegen via Domeinbeheer. Dan vul je als domeinnaam in "sub.domein.nl", en dan wordt hij als aparte domeinnaam gezien in DirectAdmin.